Thursday, October 6, 2022

Binance Learn And Earn Quiz Answers Today – XRP, LSK, BTTC Quiz Answer

Earn $10 For Free Binance Learn And Earn Quiz Answers Today – XRP, LSK, BTTC Quiz Answer. Binance Learn And Earn Quiz Answers – XRP, LSK, BTTC Earn $10 For Free.Get Free LSK , XRP , BTTC Token, Binance learn and earn token quiz answers,binance learn and earn quiz answers today,binance learn & earn quiz answers,binance quiz today, learn and earn crypto , learn and earn crypto 2022, binance earn ,binance learn and earn, binance learn and earn quiz answers.binance academy quiz answers today , binance xrp ledger ( xrpl ) quiz answers today , crypto quiz answers today, binance learn and earn quiz.

Binance Learn And Earn Quiz Answers Participate in the Binance learn and earn quiz campaign. Earn assured crypto XRP, LSK, BTTC rewards of up to $10 for free on 24th August 2022. binance learn and answers,binance learn and earn time,binance learn and earn quiz time, binance welcome to crypto quiz answers today, binance What is XRP ledger ( XRPL ) quiz , binance xrp token quiz answers today , binance bttc quiz answers today, binance What is Lisk ( LSK ) quiz , What Is BTTC quiz answers ,binance lsk quiz answers today,binance lsk token quiz answers today , 24 August 2022.

Binance Learn and Earn Quiz Answer

Binance Quiz answer Today, xrp quiz answers today,LsK quiz answers today,bttc quiz answers today, Binance learn and earn quiz answer today. Binance crypto quiz answers, Binance learn quiz answers, learn and earn quiz answer.Binance Learn and Earn Quiz Answers Today . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as Binance knc and front token quiz answers,Now we have updated with binance xrp , lsk , bttc token quiz answers below.

Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers such as binance What is XRP ledger ( XRPL ) quiz ,Binance knc quiz answers today,binance knc token quiz answers today, binance front token quiz answers ,binance quiz answers today ,binance academy quiz answers today . binance What is Lisk ( LSK ) quiz , What Is BTTC quiz answers and get token , binance learn and earn quiz answers

There will be many Binance learn and earn quizzes like XRP Ledger, BTTC, PAX Gold, Skale,Lisk, Band protocol, UMA, STP, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 24th August 2022, 09:00 AM (UTC) while token supplies last!

Binance Quiz Upto $10 Free

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account. Click Here

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) New Binance learn & earn quizzes will go live on 24th August 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured crypto rewards of up to $10.

6) Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

7) Eligible users will receive a predetermined amount of XRP, LSK, BTTC, etc.

Binance XRP Ledger, LSK, BTTC Quiz Answers

Quiz will go live on 24th August @ 09:00, UTC

Binance Learn And Earn Quiz Answers Today – Refresh Here

Binance XRP Ledger Quiz Answers

Q1) XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

Q2) What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

Q3) On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

Q4) What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

Q5) What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

Q6) What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

Q7) Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

Q8) The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

Q9) The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages

Binance LSK Quiz Answers

Q1) Which popular programming language does Lisk support?

Answer: JavaScript

Q2) What consensus mechanism does Lisk currently utilize?

Answer: Delegated Proof of Stake

Q3) Which token is used within the Lisk Network as a utility token?

Answer: LSK

Q4) What is the current development goal for Lisk?

Answer: To enable interoperability within the Lisk ecosystem

Q5) How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?

Answer: On separate sidechains

Q6) What makes Lisk accessible to Web3 developers?

Answer: All are correct

Q7) How can users benefit from Lisk’s accessibility?

Answer: All are correct

Q8) What can LSK holders do with the token?

Answer: All are correct

Binance BTTC Quiz Answers

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?

Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer: true

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer: False

Terms & Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.
  • Users can only claim the reward for each course after completing the respective quiz.
  • There will be caps imposed on the number of rewards available to eligible users per country.
  • Eligible users may complete multiple quizzes to claim multiple rewards.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz.
  • Users may check their rewards via account > reward center.
Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here