Thursday, October 6, 2022

Binance XRP Ledger Quiz Answers Today: XRP Learn & Earn

Binance XRP Ledger Quiz Answers Today: Learn & Earn. Earn $10 For Free Binance Learn And Earn Quiz Answers Today – XRP Quiz Answer. Binance Learn And Earn Quiz Answers – XRP Quiz answers  Earn $10 For Free.

Binance Learn And Earn Quiz Answers Participate in the Binance learn and earn quiz campaign. Earn assured crypto Orphanage  rewards of up to $10 for free on 24th August 2022.

আমরা এই আরটিকেল থেকে যা যা জানবো

Binance Learn and Earn Quiz Answer

Binance XRP Ledger Quiz Answers
Binance XRP Ledger Quiz Answers

Binance Quiz answer Today, xrp quiz answers today, xrp quiz answers, xrp quiz answers learn & earn, Binance learn and earn quiz answer today. Binance crypto quiz answers, Binance learn quiz answers, learn and earn quiz answer.

There will be many Binance learn and earn quizzes like XRP Ledger, BTTC, PAX Gold, Skale,Lisk, Band protocol, UMA, STP, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 24th August 2022, 09:00 AM (UTC) while token supplies last!

Binance Quiz Upto $10 Free

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account. Click Here

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) New Binance learn & earn quizzes will go live on 24th August 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured crypto rewards of up to $10.

6) Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

7) Eligible users will receive a predetermined amount of XRP, LSK, BTTC, etc.

Binance XRP Ledger Quiz Answers

XRP Ledger Quiz answers will go live on 24th August @ 09:00, UTC

Binance XRP Ledger Quiz Answers – Refresh Here

Join Telegram

Binance XRP Ledger Quiz Answers
Q1) XRPL is decentralized, permissionless, and open-source
Answer: True
Q2) What is the native digital asset on the XRP Ledger?
Answer: XRP
Q3) On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?
Answer: 3 to 5 seconds
Q4) What is the XRP Ledger’s validation mechanism?
Answer: Federated Consensus
Q5) What can the XRP Ledger be used for today?
Answer: All the correct
Join Telegram
Q6) What is the average cost of transactions on XRPL?
Answer: Less than 1 cent
Q7) Which of the following describes the XRPL?
Answer: All are correct
Q8) The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.
Answer: True
Q9) The XRP Ledger is useful for developers because.
Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages

Terms & Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.
  • Users can only claim the reward for each course after completing the respective quiz.
  • There will be caps imposed on the number of rewards available to eligible users per country.
  • Eligible users may complete multiple quizzes to claim multiple rewards.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz.
  • Users may check their rewards via account > reward center.
Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here