Thursday, October 6, 2022

Binance Highstreet (High) Quiz Answers Today : Binance Learn and Earn

Binance Highstreet Token Quiz Answers Today : Binance high token quiz answers,Binance high token quiz answers, binance learn & earn quiz answers,Binance Learn And Earn Quiz Answers Today Get Free HIGH Token,binance learn and earn crypto , binance what is highstreet quiz answers today. Binance academy quiz answers today , binance academy learn and earn quiz answers today , Binance high token quiz answers today,binance highstreet quiz answers today,binance quiz answers today, binance learn and earn quiz answers today,crypto quiz answers today.

আমরা এই আরটিকেল থেকে যা যা জানবো

Binance Learn & Earn Quiz Next Date & Time

Binance Learn & Earn Quiz Details
Quiz Date & Time 7th September 2022, 09:00 AM (UTC)
Quiz Type Learn & Earn
Rewards Assured Upto $7 Crypto Tokens
Winners Selection First Come, First Served!
Binance Quiz Link Visit Here

Binance Highstreet Quiz Answers Today

Hello, ShopTips24 readers welcome to our website blog ShopTips24.CoM .An our blog you can get latest news update, Binance Quiz, daily quiz, flipkart quiz amazon Quiz and many more updates. Today we will says about Binance Learn and Earn Quiz Answers Today of HIGH Quiz Answers. In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as Binance knc and front token quiz answers,binance academy quiz answers today . Now we have updated with binance high token quiz answers below. Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers and get HIGH Token.Binance high quiz answers today,binance high token quiz answers today, binance high token quiz answers ,binance quiz answers today.

Binance Learn And Earn Quiz Answers

Binance Highstreet (High) Quiz Answers Today
Binance Highstreet (High) Quiz Answers Today

This Quiz contest will be run on the month of September 2022. Binance Highstreet Quiz Answers Today | Learn and Earn HIGH Tokens. Binance Learn and Earn Quiz Answers.

Today of Binance HIGH Quiz Answers– Refresh Here

Binance Learn & Earn Highstreet Quiz Answers

Binance Learn & Earn Highstreet (High) Quiz Answers

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?

Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?

Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?

Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?

Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?

Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?

Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?

Answer: BSC & Ethereum

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?

Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?

Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.

Answer: False

Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here