Thursday, October 6, 2022

Binance Learn & Earn Quiz Answers: Earn BURGER, KNC & OM Binance Learn & Earn

Binance Learn & Earn Quiz Answers: Earn BURGER, KNC & OM Binance Learn & Earn: Binance Learn And Earn Free BURGER Tokens, Binance BurgerCities Quiz Answers Today: Binance BurgerCities Quiz Answers Today, Binance burger token quiz answers,Binance Kyber Network ( KNC ) Quiz Answers Today, Binance Learn And Earn Quiz Answers Today Get Free KNC and FRONT Token

Binance om token quiz answers today,binance mantra quiz answers today,binance quiz answers today, binance learn and earn quiz answers today,Binance burger token quiz answers today , binance burger quiz answers today ,binance academy learn and earn quiz answers today ,binance frontier quiz answers today , crypto quiz answers today, Binance token quiz answers,Binance knc token quiz answers, crypto quiz answers today ,

Binance Learn & Earn Quiz Answers

Hello, ShopTips24 readers welcome to our website blog ShopTips24.com. Binance learn and earn crypto , binance what is burgercities quiz answers today, binance kyber network quiz answers today , Binance front token quiz answers today,binance quiz answers today, binance learn & earn quiz answers, Binance Learn And Earn Quiz Answers Today Get Free OM Token,Binance OM Token Learn and Earn Quiz Contest, Binance high token quiz answers,Binance om token quiz answers, binance academy quiz answers today.

Binance Learn Earn Quiz Next Date & Time

Binance Learn & Earn Quiz Details
Quiz Date & Time 21st September 2022, 16:00 PM (UTC)
Quiz Type Learn & Earn
Rewards Assured Upto $10 Crypto Tokens
Winners Selection First Come, First Served!
Binance Quiz Link Visit Here

Binance Quiz Upto $10 Free

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account. Click Here

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) New Binance learn & earn quizzes will go live on 24th August 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured crypto rewards of up to $10.

6) Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

7) Eligible users will receive a predetermined amount of BURGER, KNC & OM etc.

BINANCE Quiz Answers Today
BINANCE Quiz Answers Today

BINANCE Quiz Answers Today

BINANCE Quiz Answers Today– Refresh Here

Binance Learn & Earn Quiz Answers: Earn BURGER, KNC & OM Binance Learn & Earn – Join Telegram Channel

Binance Learn & Earn KNC Quiz Answers

Q1) What is KyberSwap?

Answer: All are correct

Q2) What is KyberDAO?

Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3) Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens

Answer: True

Q4) The Amplification (AMP) factor is used to____

Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5) Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer: Ethereum

Q6) Users can earn KNC by

Answer: All are correct

Q7) KyberSwap uses ___ a Market Maker protocol?

Answer: Dynamic

Q8) What is Kyber Network’s native token?

Answer: KNC

Binance OM Token Quiz Answers Today

Q1. NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?

Answer: MANTRA Chain

Q2. MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM

Q3. Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes

Q4. What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange

Q5. What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM

Q6. Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes

Q7. MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct

Q8. What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020

Binance BURGER Token Quiz Answers Today

Join Telegrams

  • Question 1: Which chain is BurgerCities based on?Answer is : BNB
  • Question 2: What is the name of the token-exchange place in BurgerCities?Answer is : Black Market
  • Question 3: From which of the following platforms did BurgerCities evolve?Answer is : BurgerSwap
  • Question 4: Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay?Answer is : Hero NFTs
  • Question 5: What features does BurgerCities have in its current version?Answer is : All are correct.
  • Question 6: What is the total supply of BURGER?Answer is : 63 million
  • Question 7: How long will the additional issuance of BURGER be unlocked?Answer is : Unlocked in 36 months
  • Question 8: What percentage of the total supply of BURGER is used as incentives?Answer is : 50%
  • Question 9: What are the gameplays available in BurgerCities?Answer is : All are correct.
  • Question 10: On which platforms can you buy BURGER?Answer is : All are correct.

Binance XRP Ledger Quiz Answers

Q1) XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

Q2) What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

Q3) On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

Q4) What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

Q5) What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

Q6) What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

Q7) Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

Q8) The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

Q9) The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages

Binance LSK Quiz Answers

Q1) Which popular programming language does Lisk support?

Answer: JavaScript

Q2) What consensus mechanism does Lisk currently utilize?

Answer: Delegated Proof of Stake

Q3) Which token is used within the Lisk Network as a utility token?

Answer: LSK

Q4) What is the current development goal for Lisk?

Answer: To enable interoperability within the Lisk ecosystem

Q5) How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?

Answer: On separate sidechains

Q6) What makes Lisk accessible to Web3 developers?

Answer: All are correct

Q7) How can users benefit from Lisk’s accessibility?

Answer: All are correct

Q8) What can LSK holders do with the token?

Answer: All are correct

Binance BTTC Quiz Answers

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?

Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer: true

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer: False

Binance New Offer Today–Binance Learn And Earn 

Terms & Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.
  • Users can only claim the reward for each course after completing the respective quiz.
  • There will be caps imposed on the number of rewards available to eligible users per country.
  • Eligible users may complete multiple quizzes to claim multiple rewards.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz.
  • Users may check their rewards via account > reward center.
Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here