Quiz Answer

Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Today 7 August 2022

Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today: Today’s Amazon Quiz Answers is Live Now. Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 2 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 7th August 2022 , Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize, amazon daily quiz answers today, amazon daily quiz answers, amazon daily quiz time.

You get Amazon Quiz Answers Today 7 August Answers Today here. Do you play Amazon Quiz Today 7 August 2022 you can win 40000 pay balance enter lucky draw on 7th August. Amazon 40000 Pay Balance Quiz is a great way to increase your general knowledge.

Friends, we are trusted and popular source of Amazon Daily Quiz Answers. Today Amazon Quiz Answers are regularly provided on our shoptips24.com website. Many people visit our blog regularly so if you are a daily quiz player and regularly search for Amazon Quiz Answers. This is the right website if you are looking for an Amazon Quiz 7 August Answers.

Amazon Quiz Answers Today

Hello shoptips24 visitor, welcome to our website , Amazon India Is now Great online Shopping Platform in India. Currently Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Amazon Quiz Time, Microsoft Laptop Quiz, The August Quiz. Amazon Daily Quiz , Progear Smartband Quiz, Nescafe Gold Quiz, Amazon Philips Shaver Quiz. Amazon Big Muscles Quiz, Amazon Daily Quiz contest one of them.

Amazon Quiz Answers Today
Amazon Quiz Answers Today

Now we will tell about today’s amazon quiz 7th August 2022 answer, This amazon quiz will have 5 questions. If you answer amazon daily time questions correctly then you can claim a decent pay balance like 50000 rupees very easily, so get ama quiz answer today. If you are lucky you win Rs. 40k salary. So we are giving today amazon quiz answers correctly.

Amazon Daily Quiz Time FZ Contest Timings & Prize Details

Contest Name Amazon Daily Quiz
Hosted By Amazon India
Today’s Prize Rs.40000 Pay Balance
Quiz Date 7 August  2022
Winner Announcement 30th August 2022

How to play Amazon Quiz Today ?

  1.  First of all download Amazon App -Click Here
  2.  Register with your basic details like your mobile number and email id.
  3.  In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz
  4. Time for amazon quiz answers win.
    Then Click Here: SUBMIT AMAZON DAILY QUIZ ANSWER HERE
  5. After That, You See 5 Questions And You Need To Answer All 5 Questions. Daily
  6. Answers Are Available On Our Site Or Telegram
  7. Then click on Play Now
  8. Then click on Start
  9. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
  10.  Play this Quiz and gave answers correctly.
    After Giving All 5 Answers You Will Be Selected In A Lucky Draw By Amazon Quiz.
  11.  If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance.

Today’s Amazon Quiz Answers – 7 August 2022

✅ Answer 1. Nigeria
✅ Answer 2. Bandhan Bank
✅ Answer 3. Ram Nath Kovind jjj
✅ Answer 4. Dutch
✅ Answer 5. It

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 7 August 2022

Today amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. Tobi Amusan who recently broke the world record in the 100 m hurdles, hails from which country?

Answer : Nigeria

Q2. Chandra Shekhar Ghosh is the CEO of which bank that is looking to diversify into the non micro-credit area?

Answer :  Bandhan Bank

Q3. Who has recently moved to his new home at 12 Janpath?

Answer : Ram Nath Kovind jjj

Q4. He was known as Sinterklass in which language?

Answer : Dutch

Q5. This character is famously known for which film franchise?

Answer : It

Amazon Quiz Answers Today 6 August 2022

Q1. In the 2022 IAAF World Championships, Neeraj Chopra became the first Indian sportsperson after whom to win a world championship medal?

Answer – Anju Bobby George

Q2. A new movie starring John Abraham and Arjun Kapoor is titled ‘Ek _____ Returns’. Fill in the blanks

Answer : Villain

Q3. The Technology Innovation Hub on Autonomous Navigation was set up in India at which campus?

Answer : IIT Hyderabad

Q4. The name of this comes from which language?

Answer : Spanish

Q5. In which city of Italy was this item made for the first time?

Answer : Naples

Amazon Quiz Answers Today 5 August 2022

Q1. Sweden’s Armand ‘Mondo’ Duplantis created a world record at the 2022 IAAF World Championships in which event?

Answer : Pole Vault

Q2. The latest movie in the ‘Despicable Me’ franchise is titled ‘Minions: The Rise of ___’ . Fill in the blanks

Answer : Gru

Q3. Who is the first Indian President to be born in independent India?

Answer : Droupadi Murmu

Q4. This bird is associated with which Greek goddess?

Answer : Athena

Q5. What is another name of this asana?

Answer : Paschim Namaskarasana

Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 2 August 2022 Contest Period time 12:00:00 a.m. (IST) to 2 August 2022 , 11:59:59 pm (IST) (“Contest Period”)

2. Total winner : 1

Conclusion

I hope this information will help you for today’s amazon quiz answers, will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest amazon win quiz answers.Try your luck best. Thanks for Reading full article.

Shakil Ahamed

চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button