Thursday, October 6, 2022

KBC Offline Quiz Answers Today 8 august 2022

KBC Offline Quiz Answers Today 8th August 2022 Kaun Banega Crorepati Se inason 14 ( 24×7 Quiz ) Both English and Hindi.KBC offline quiz answers today: ( 8 August 2022 ) , KBC 14.

KBC Offline Quiz Answers Today – In this post we are share “KBC Offline Quiz Answers 8th August 2022”. Currently KBC Offline Quiz has become very big among people. You must be in your identity or profile about Kaun Banega Crorepati (KBC). This “KBC Program Season 14” is started by Amitabh Bachan and currently KBC quiz is played by many people through Sony Live app. You must be play KBC Offline Quiz.

Every day 10 questions are given in this kbc offline quiz, by answering which you can earn lakhs of rupees. So today in this post we are going to tell about 1 crore winner, offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers, kbc question today, kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question, kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 8 August 2022,kbc daily quiz answers, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi.

KBC Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website ShopTips24 official website ShopTips24.CoM . we help to be the first to bring you daily “Live Update KBC Offline Quiz Answers Today”. Through this you can answer the questions asked in KBC Offline Quiz very quickly. So let’s talk about “Kaun Banega Crorepati (KBC) Offline Quiz Answers Today”.

Kbc Offline Quiz Answers Today: 8th August 2022

In this website you will get latest update such as Kbc Offline Quiz Answers, quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. So Today we will says about KBC 24×7 quiz 8th August 2022 answers .So daily visit our website shoptips24.Com and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today. 8 August 2022,kbc 1 crore winner 2021,KBC 2022,kbc daily quiz answers,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers,kbc offline quiz answers today,kbc offline quiz today 8 August 2022,KBC today question.

Kbc Offline Quiz Answers Today 8 August 2022

Question and Answer Update Soon – Refresh Here

Q1. Private ownership of the means of production is a feature of which of the following economy?

A. Socialist Economy

B. Mixed Economy

C. Capitalist Economy

D. Traditional Economy

Answer : Capitalist Economy

Q2. Where is the highest motorable road in the world located?

A. Potosi, Bolivia

B. Ladakh, India

C. Val Thorens, France

D. Guizhou, China

Answer : Ladakh, India

Q3. Which bank has launched a Metaverse-based virtual lounge to showcase its products to customers virtually in July 2022?

A. Punjab National Bank

B. State Bank of India

C. Bank of India

D. Union Bank of India

Answer : Union Bank of India

Q4. What are the Academy Awards presented annually by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences commonly known as?

A. Grammy Award

B. Oscars

C. Golden Globes

D. Emmy Awards

Answer : Oscars

Q5. Which companies merged to form IDFC FIRST Bank?

A. IDFC and Capital Bank

B. IDFC Capital and First Bank

C. IDFC First and Capital Bank

D. IDFC Bank and Capital First

Answer : IDFC Bank and Capital First

KBC Daily Quiz Answers Today 7 August 2022 ( Offline )

Q1. What is IDFC FIRST Bank’s tagline?

Answer : Always You First

Q2. Which of the following teams won the Indian Super League 2020-21?

Answer : Mumbai City FC

Q3. Who among the following became the Chief Minister of Uttarakhand after state elections in March 2022?

Answer : Pushkar Singh Dhami

Q4. Which state has become the first and only state in India to have its own internet service in July 2022?

Answer : Kerla

Q5. Who among the following is the author of the book ‘The Secret of the Veda’?

Answer : Sri Aurobindo

Conclusion

I hope this information will help you for playing today’s kbc offline quiz questions and answers of 8th August 2022. will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and kbc offline quiz questions and answers and win quiz answers.Try your luck best.

Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here