Thursday, October 6, 2022

KBC Quiz Answers Today 26th August 2022 | KBC Play Along And Win Cash Prizes

KBC Quiz Answers Today 26th August 2022 | KBC Play Along And Win Cash Prizes: Quiz Answers Today 26th August 2022 Kaun Banega Crorepati Se inason 14 ( 24×7 Quiz ) Both English and Hindi.KBC offline quiz answers today: ( 26 August 2022 ).KBC Quiz Answers Today 26th August 2022 and Play Kon Banega Crorepati Season 14 Play Along Quiz and win cash prizes or other rewards every day.

KBC Quiz Answers Today – In this post we are share “KBC Offline Quiz Answers 26th August 2022”. Currently KBC Offline Quiz has become very big among people. You must be in your identity or profile about Kaun Banega Crorepati (KBC). This “KBC Program Season 14” is started by Amitabh Bachan and currently KBC quiz is played by many people through Sony Live app. You must be play KBC Offline Quiz.

Every day 10 questions are given in this kbc offline quiz, by answering which you can earn lakhs of rupees. So today in this post we are going to tell about 1 crore winner, offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers, kbc question today, kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question, kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 26 August 2022,kbc daily quiz answers, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi.

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today
KBC Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website ShopTips24 official website ShopTips24.CoM . we help to be the first to bring you daily “Live Update KBC Offline Quiz Answers Today”. Through this you can answer the questions asked in KBC Offline Quiz very quickly. So let’s talk about “Kaun Banega Crorepati (KBC) Offline Quiz Answers Today”.

Kbc Offline Quiz Answers Today: 26th August 2022

In this website you will get latest update such as Kbc Offline Quiz Answers, quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. So Today we will says about KBC 24×7 quiz 26th August 2022 answers .So daily visit our website shoptips24.Com and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today. 26 August 2022,kbc 1 crore winner 2022,KBC 2022,kbc daily quiz answers,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers,kbc offline quiz answers today,kbc quiz today 26 August 2022,KBC today question.Play KBC Play Along Quiz & Win Cash Prizes.

KBC Quiz Answers Today | 26th August

KBC quiz will go live @ 10 AM

KBC Quiz Answers Today – Refresh Here

KBC Quiz Answers Today

  • 1st Answer: Anupam Kher

  • 2nd  Answer: Rabindranath Tagore

  • 3rd Answer: National Emblem

  • 4th Answer: All of the above

  • 5th Answer: Mundamalini

KBC Quiz Answers Today 26th August

KBC Play Along And Win Cash

Q1) Which of the following actors played the role of Shah Rukh Khan’s father in the film ‘Dilwale Dulhaniya Le Jayenge’?

Answer: Anupam Kher

Q2) Who was the first non-European person to win the Nobel prize?

Answer: Rabindranath Tagore

Q3) Prime Minister Narendra Modi unveiled a cast of which of the following on the roof of the new parliament building in July 2022?

Answer: National Emblem

Q4) Which IDFC FIRST Bank Credit Card
is lifetime-free?

Answer: All of the above

Q5) Which of the following is not one of the names of the goddess of knowledge Saraswati?

Answer: Mundamalini

KBC Quiz Answers Today  25th August 2022

Q1) How was the acclaimed Indian writer R. K. Narayan related to the renowned cartoonist R. K. Laxman?

Answer: Brother

Q2) For which of the following films did late actor Irrfan Khan receive the National Award for Best Actor?

Answer: Paan Singh Toma

Q3) Which was the first country in the world to mine diamonds?

Answer: India

Q4) Where is the largest Buddhist monastery of India located?

Answer: Tawang, Arunachal Pradesh

Q5) Which cricketer has recently created the record of scoring the most runs in an over of International Test Cricket?

Answer: Jasprit Bumrah

KBC Quiz Answers Today | 24th August

Q1) Vasco da Gama, who was the first European to reach India by sea, belonged to which country?

Answer: Portugal

Q2) The terms “swing”, “seam” and “spin” are usually associated with which aspect of Cricket?

Answer: Bowling

Q3) Which of these cabinet ministers of the central government has also been a state chief minister in the past?

Answer: Sri Arjun Munda

Q4) According to Buddhist tradition, which of these is considered to be the birthplace of Gautama Buddha?

Answer: Lumbini

Q5) IDFC FIRST Bank sponsors which of the below marathons?

Answer: All of the above

How to participate in appollo kbc ghar baithe jeeto jackpot 2022 ?

  1. First of all download updated Appollo 27×7 App from Play Store – Click Here
  2. Register with your Mobile Number and Email id.
  3. Then you will saw banner for KBC gbjj quiz contest on Appollo 24|7 App.
  4. Then choose your answer
  5. Click on LOCK MY ANSWER
  6. Then enter your name , city and email id
  7. Click on SUBMIT

Kbc Appollo 24|7 Quiz Contest Term and Conditions

1. This contest running on pharmeasy app
2. Contest During Period : Friday, 21:00:00 PM to Monday, 23:59:59 PM.
3. Total Winner : 5 Winner
4. Prize Money : 1 Lakh Per Winner

Conclusion

I hope this information will help you for playing today’s kbc offline quiz questions and answers of 8th August 2022. will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and kbc offline quiz questions and answers and win quiz answers.Try your luck best.

Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here