Thursday, October 6, 2022

Today Funzone Stars Quiz Answers 28th August 2022

Today Funzone Stars Quiz Answers: Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 28 August 2022. Today’s Amazon Quiz Answers So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize , Give correct answers for Amazon Daily Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 28 August 2022 ,

Amazon funzone stars quiz answers today , Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , amazon daily quiz answers stars , daily quiz stars amazon quuz answers. Amazon Quiz Time Answers Today 28th August 2022 , Amazon Daily Quiz, Amazon Daily Quiz Stars,Amazon Daily quiz star answer today. Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today 28th August.

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 28 August 2022

28th August 2022 Play simple quizzes, earn stars daily and win free Amazon pay balance of ₹10, ₹25, ₹50 or ₹100. Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 28 August 2022.Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize , Give correct answers for Amazon Daily Time Answers Today on Amazon. India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.

Today’s Amazon Quiz Answers

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today
Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today

Hello- Shoptips24 Reader, welcome to our website ShopTips24.CoM , Amazon India Is now Great online Shopping Platform in India. Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today’s amazon quiz answers of 28 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The August Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.

If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Amazon Daily Quiz Star Answers Today

Today’s Amazon Quiz Funzone Stars Answers 28 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here)

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers | 28th August

Q1) PVR Ltd launched its movie non-fungible token (NFT) ahead of the release of which of these movies?

Answer: RRR

Q2) In 2022, who became the first cricketer to score a triple century on debut in a first-class match?

Answer: Sakibul Gani

Q3) Which Indian company joined the SEA ME-WE-6 undersea cable consortium?

Answer: Airtel

Q4) What did this company used to initially manufacture?

Answer: Plane Engines

Q5) The flag of which country has been shown in this visual?

Answer: Romania

Funzone Stars Daily Jackpot Answers

Q1) Name the rainforest that is so big that the UK and Ireland would fit into it 17 times.

Answer: Amazon

Funzone Weekly Quiz Stars Answers | 28th August

Q1) Name the movie that has two intervals?

Answer: Sangam

Q2) Which Hollywood actor was considered for the role of Raj Malhotra in DDLJ?

Answer: Tom Cruise

Q3) Which of the following movies is an official remake of the Korean film, ‘Ode to my father’?

Answer: Bharat

Q4) Name the movie that was nominated for the Best Foreign Film at the Oscars 2002?

Answer: Lagaan

Q5) Finish the quote from Om Shanti Om: “Ek chutki sindoor ki keemat tum kya jaano _______”

Answer: Ramesh Babu

Funzone Stars Weekly Jackpot Answers

Q1) Which was the first Indian movie nominated for Oscar?

Answer: Mother India

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App –Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance
Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here