Thursday, October 6, 2022

Today Funzone Stars Quiz Answers 30th August 2022

Today Funzone Stars Quiz Answers: Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 30 August 2022. Today’s Amazon Quiz Answers So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize , Give correct answers for Amazon Daily Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 30 August 2022 ,

Amazon funzone stars quiz answers today , Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , amazon daily quiz answers stars , daily quiz stars amazon quuz answers. Amazon Quiz Time Answers Today 30th August 2022 , Amazon Daily Quiz, Amazon Daily Quiz Stars,Amazon Daily quiz star answer today. Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today 30th August.

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 30 August 2022

30th August 2022 Play simple quizzes, earn stars daily and win free Amazon pay balance of ₹10, ₹25, ₹50 or ₹100. Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 30 August 2022.Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize , Give correct answers for Amazon Daily Time Answers Today on Amazon. India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.

Today’s Amazon Quiz Answers

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today
Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today

Hello- Shoptips24 Reader, welcome to our website ShopTips24.CoM , Amazon India Is now Great online Shopping Platform in India. Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today’s amazon quiz answers of 30 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The August Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.

If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Amazon Daily Quiz Star Answers Today

Today’s Amazon Quiz Funzone Stars Answers 30 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here)

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers | 30th August

Q1) Which country’s parliament elected Dimitar Kovacevski as the new prime minister in January 2022?

Answer: North Macedonia

Q2) UAE’s Ahmed Naser Al-Raisi recently got elected as the president of which international organisation?

Answer: INTERPOL

Q3) The red umbrella is a symbol for which group of people’s rights around the world?

Answer: Sex Workers

Q4) Apart from the Chicago Bulls, this legendary basketball player also played for which NBA franchise?

Answer: Washington Wizards

Q5) This is the super saiyan form of which ‘Dragon Ball Z’ character?

Answer: Goku

Funzone Stars Daily Jackpot Answers

Q1) The ___ pink river dolphin can change its color and also has the largest body and brain of any freshwater dolphin.

Answer: Amazon

Funzone Weekly Quiz Stars Answers

Q1) Name the movie that has two intervals?

Answer: Sangam

Q2) Which Hollywood actor was considered for the role of Raj Malhotra in DDLJ?

Answer: Tom Cruise

Q3) Which of the following movies is an official remake of the Korean film, ‘Ode to my father’?

Answer: Bharat

Q4) Name the movie that was nominated for the Best Foreign Film at the Oscars 2002?

Answer: Lagaan

Q5) Finish the quote from Om Shanti Om: “Ek chutki sindoor ki keemat tum kya jaano _______”

Answer: Ramesh Babu

Funzone Stars Weekly Jackpot Answers

Q1) Which was the first Indian movie nominated for Oscar?

Answer: Mother India

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App –Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance
Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here