Tuesday, November 29, 2022

Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz Answers 28 November 2022 Win Prizes

Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz Answers 28 November 2022 Win Prizes: Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz Answers Today 28 November 2022 Win Cash Prizes. Play Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 28 November 2022 during fifa world cup ( football ) दैनिक भास्कर फीफा वर्ल्ड क्विज 2022 , Give missed call a number and you will receive quiz link in language , dainik bhaskar fifa world quiz 3 answers today. So Play ” Dainik Bhaskar Quiz 3 “for fifa world cup quiz and stand a chance to win cash prizes. So play ” दैनिक भास्कर क्विज़ 3″ , फीफा वर्ल्ड क्विज – 3, dainik bhaskar fifa world cup quiz answers today 28 november 2022, dainik bhaskar quiz answers today, dainik bhaskar quiz app, dainik bhaskar quiz link , dainik bhaskar quiz FIFA World quiz answers today, dainik bhaskar app quiz answers today.

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

Hello, ShopTips24 readers welcome to our website blog ShopTips24.CoM .An our blog you can get latest news update, dainik bhaskar app quiz answers today Dainik Bhaskar Quiz Answers, crypto quiz answers today, current affairs today and many more updates. Today we will says about dainik bhaskar quiz answers today ,That quiz also known as Dainik Bhaskar FIFA World Quiz answers, Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today, That Quiz will available on Dainik Bhaskar quiz link 28 November 2022, This quiz contest will starts everyday at 6:00am. here we provide all details about how to participate dainik bhaskar quiz 4 answers today ,how to play this contest through Dainik Bhaskar FIFA World quiz link. So be ready for next quiz contest .

Dainik Bhaskar Quiz 8 Question ( 28 November 2022 ) 

Dainik bhaskar app quiz answers today, Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers 28 November 2022  Direct link :- Click Here 

Join Quickly on Telegram Channel

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL – Click Here

Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today

Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers 28 November 2022 :- Refresh here

Coming Soon…

1. फीफा यंग प्लेयर अवाॅर्ड पाने वाले सबसे युवा खिलाड़ी कौन थे? 

A. पेले
B. एंजो स्किफो
C. किलियन एमबापे

Answer :पेले

2. फीफा वर्ल्ड कप में मेजबान देश कितनी बार चैम्पियन बना है?

A. 7
B. 2
C. 6

Answer: 6

3. फीफा वर्ल्ड कप में सबसे ज्यादा बार किस सीजन में नई टीम ने डेब्यू किया था?

A. 1934
B. 1978
C. 2014

Answer : 1934

Dainik Bhaskar Quiz 5 Question  25 November 2022 

Q1. फीफा वर्ल्ड कप में सबसे ज्यादा कौन सी टीम टॉप-4 में रही?  

A. ब्राजील

B. जर्मनी

C. फ्रांस

Answer: ब्राजील

2. पहली बार एशिया में किस साल में वर्ल्ड कप खेला गया था? 

A. 2014

B. 2002

C. 1998

Answer: 2002

3. फीफा वर्ल्ड कप में सबसे ज्यादा गोल करने का रिकॉर्ड किस देश के नाम है?  

A. ब्राजील

B. हंगरी

C. इटली

Answer: ब्राजील

Dainik Bhaskar Quiz 4 Question ( 24 November 2022 ) 

Q1. विश्व युद्ध के कारण वर्ल्ड कप कितनी बार स्थगित हुआ?

A. 4

B. 2

C. 5

Answer: 2

Q2. वर्ल्ड कप का मेजबान कौन तय करता है?

A. फीफा

B. स्पॉन्सर

C. खिलाड़ी

Answer: फीफा

Q3. एशिया के किन देशों में पहली बार वर्ल्ड कप की मेजबानी की गई?

A. चीन और इंडोनेशिया

B. द. कोरिया और जापान

C. थाईलैंड और फिलीपींस

Answer: द. कोरिया और जापान

How to Play Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz 4 ?

  • First of all give a missed call on 9190000073
  • After Miss call you will receive a confirmation message from dainik bhaskar news paper
  • That message you can get 3 links for playing of dainik bhaskar fifa world cup quiz contest. Such as Marathi,Hindi and Gujarati language.
  • Click on that link as your choice . That link you can find a google form , that form fill your mobile number,name,gender and gave these answers correctly
  • If you are lucky you will get cash prize
  • Here we provides dainik bhaskar online quiz link

Conclusion

I hope this information will help you for playing Dainik Bhaskar Quiz Answers and dainik bhaskar fifa world cup quiz competition. So daily visit our website and support us for fast updates. Thank you.

Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here