Binance Lido Quiz Answers Today: Lido Learn & Earn

Share the article..

Binance Lido Quiz Answers Today: Learn & Earn. Earn $10 For Free Binance Learn And Earn Quiz Answers Today – Lido Quiz Answer. Binance Learn And Earn Quiz Answers – Lido Quiz answers  Earn $10 For Free.

Binance Learn And Earn Quiz Answers Participate in the Binance learn and earn quiz campaign. Earn assured crypto Orphanage  rewards of up to $10 for free on 19 Octobe 2022.

Binance Learn and Earn Quiz Answer

Binance Quiz answer Today, Lido quiz answers today, LDO quiz answers, Lido quiz answers learn & earn, Binance learn and earn quiz answer today. Binance crypto quiz answers, Binance learn quiz answers, learn and earn quiz answer.

There will be many Binance learn and earn quizzes like Lido,LDO,WOO,BENQI, Ledger, BTTC, PAX Gold, Skale,Lisk, Band protocol, UMA, STP, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 19 October 2022, 09:00 AM (UTC) while token supplies last!

BINANCE Lido Quiz Answers Today

BINANCE Lido Quiz Answers Today– Refresh Here

Binance Learn & Earn Quiz Answers Today: Earn LiDO Quiz Answers Today Binance Learn & Earn – Join Telegram Channel

Binance Learn And Earn Lido Quiz Answers
Binance Learn And Earn Lido Quiz Answers

Binance Quiz Upto $10 Free

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account. Click Here

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) New Binance learn & earn quizzes will go live on 24th August 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured crypto rewards of up to $10.

6) Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

7) Eligible users will receive a predetermined amount of Lido,WOO, BENQI etc.

Binance Learn And Earn Lido Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) What problem is Lido trying to solve in PoS staking?

Answer: All are correct

Q2) What do users receive after staking their tokens on Lido?

Answer: Assets that represent their staked tokens on a 1:1 basis, e.g., stake ETH and get stETH tokens

Q3) Where do users deposit their PoS token on Lido?

Answer: The Lido staking pool smart contract

Q4) What can holders do with LDO?

Answer: Vote on decisions in the Lido DAO

Q5) Why does Lido operate as a DAO?

Answer: All are correct

Q6) What can users do with their stETH tokens?

Answer: All are correct

Q7) What is the name of the utility token on Lido?

Answer: LDO

Q8) In addition to Ethereum, which PoS blockchain does Lido support?

Answer: Polkadot

Terms & Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.
  • Users can only claim the reward for each course after completing the respective quiz.
  • There will be caps imposed on the number of rewards available to eligible users per country.
  • Eligible users may complete multiple quizzes to claim multiple rewards.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz.
  • Users may check their rewards via account > reward center.

Share the article..

Leave a Comment