Thursday, October 6, 2022

Today Funzone Stars Quiz Answers 27th August 2022

Today Funzone Stars Quiz Answers: Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 27 August 2022. Today’s Amazon Quiz Answers So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize , Give correct answers for Amazon Daily Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 27 August 2022 ,

Amazon funzone stars quiz answers today , Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , amazon daily quiz answers stars , daily quiz stars amazon quuz answers. Amazon Quiz Time Answers Today 27th August 2022 , Amazon Daily Quiz, Amazon Daily Quiz Stars,Amazon Daily quiz star answer today. Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today 27th August.

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 27 August 2022

27th August 2022 Play simple quizzes, earn stars daily and win free Amazon pay balance of ₹10, ₹25, ₹50 or ₹100. Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 27 August 2022.Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize , Give correct answers for Amazon Daily Time Answers Today on Amazon. India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.

Today’s Amazon Quiz Answers

Today’s Amazon Quiz Answers
Today’s Amazon Quiz Answers

Hello- Shoptips24 Reader, welcome to our website ShopTips24.CoM , Amazon India Is now Great online Shopping Platform in India. Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today’s amazon quiz answers of 27 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.

If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Amazon Daily Quiz Star Answers Today

Today’s Amazon Quiz Funzone Stars Answers 26 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here)

Q1) President Ram Nath Kovind in March 2022 awarded the prestigious President’s Colour 2022 to which among these?

Answer: INS Valsura

Q2) ICMR gives Dr Subhas Mukherjee Award in recognition of outstanding contribution to which field?

Answer: In-Vitro Fertilization

Q3) In February 2022, which of these countries unveiled its first hydrogen-powered train?

Answer: Japan

Q4) Which documentary based on this animal has won an Academy Award?

Answer: March of Penguins

Q5) Which country has the longest network for this means of transport?

Answer: USA

Funzone Stars Daily Jackpot Answers

Q1) “The ______ pink river dolphin can change its color and also has the largest body and brain of any freshwater dolphin.”

Answer: Amazon

Funzone Weekly Quiz Stars Answers

Q1) What percentage of the world’s spices are produced in India?

Answer: Over 70%

Q2) Who was the president of India in 2009?

Answer: Pratibha Patil

Q3) What is the most popular sport in India?

Answer: Cricket

Q4) Who devoted their life to helping the poor in the Indian city of Calcutta?

Answer: Mother Teresa

Q5) What did the Indian city of Mumbai used to be known as?

Answer: Bombay

Funzone Stars Weekly Jackpot Answers

Q1) which among the following is the oldest dynasty?

Answer: Maurya

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App –Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance
Shakil Ahamed
Shakil Ahamedhttps://shoptips24.com
চেষ্টা করলে সফল অবশ্যই হওয়া যায়। চেষ্টা নতুন কিছু করার।
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here